Hlavní obsah

Světový pohár je tady! Sledujte hokejový svátek v přímých přenosech na TV Tipsport!

Hokejový vrchol roku je tady! Světový pohár Světový pohár přináší souboje těch nejlepších hokejistů planety a česká reprezentace u toho nebude chybět! Kompletní program turnaje si vychutnejte v přímých přenosech na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Světový pohár je tady! Sledujte hokejový svátek v přímých přenosech na TV Tipsport!

Článek

Čeští reprezentanti jdou do boje proti nejlepším hokejistům planety i proti očekávání většiny expertů! Tým kolem kapitána Plekance startuje s kurzem 30:1 na celkový triumf a získal si důvěru tří procent tipérů. Jenže na TV Tipsport můžete v akci sledovat i tým, kde se objeví Crosby, Bergeron, Tavares nebo Stamkos. Kanadě proto věří plných 75 % všech tipérů v kurzu 1,90:1.

Jako černého koně celého turnaje pak tipéři vidí výběr severoamerických mladíků. Do finále je v kurzu 7:1 posílá i tipér Prema1992, který v analýze píše, že kvalitnější tým než tenhle výběr má už jenom zmíněná Kanada, takže finále není vůbec nereálné.

Sledujte světové hvězdy živě na TV Tipsport!

Celý hokejový svátek si vychutnejte živě na TV Tipsport! Vsaďte si na největší hokejové hvězdy planety a sledujte je rovnou v akci v přímých přenosech.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.