Hlavní obsah

To je Liga mistrů! Tipér jacobko10 vyhrál 61 334 Kč za pár korun!

První dva dny Ligy mistrů a Tiket aréna je plná povedených tref. Ať už je to kombík tipéra s přezdívkou Polis111 za 12 500 korun, anebo jacobko10, který za pár korun bral přes šedesát tisíc!

Foto: Sport.cz

To je Liga mistrů! Tipér jacobko10 vyhrál 61 334 Kč za pár korun!

Článek

Dvě remízy, kanonáda Barcelony i výhra Monaka v Londýně. Tipér s přezdívkou jacobko10 předvedl exkluzivní odhad. Za 13 korun nasázel na tiket osm příležitostí z Ligy mistrů a zcela suverénně si ve středu dokráčel pro krásných 61 334 Kč!

Úplně opačné pocity pak v úterý prožíval tipér mirecasefo. Ten totiž naložil závratných 108 tisíc na to, že v Paříži nepadne gól v prvních patnácti minutách. Když pak viděl, jak Edinson Cavani pár vteřin po rozehrávce prokličkoval obranou Arsenalu a zavěsil na 1:0, musely se o něj pokoušet mdloby. Jednoznačně je to největší smolař minulého týdne.

Tipér Poliss111 pak předvedl, že se vyzná jak ve fotbale, tak i v hokeji. Úspěch Leicesteru nebo Dortmundu namixoval s triumfem českých a švédských hokejistů v přípravě na Světový pohár a bez zaváhání si došel pro 208 275 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.