Hlavní obsah

Sledujte derby Sparta - Slavia zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport!

Nejvyhecovanější zápas podzimu je tady! Nesmiřitelní rivalové se v neděli od 15:30 utkají na Letné při 286. derby pražských S a vy můžete přímý přenos sledovat živě a bez zpoždění na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Sledujte derby Sparta - Slavia živě a bez zpoždění na TV Tipsport!

Článek

Nezáleží na tom, jestli je jeden tým na čele a druhý na dně tabulky, nebo jestli oba dělí jeden bod v posledním kole ligy. Derby pražských S je pokaždé nejočekávanější zápas sezóny. Ostré souboje se dohrávají do konce, tribuny bouří a největší komunita sázkařů žije naplno! Vychutnejte si celý zápas živě na TV Tipsport.

Protáhne malátná Sparta domácí neporazitelnost?

Jak vidí derby největší sázkařská komunita? Po remíze s vedoucím Zlínem si Sparta bude chtít spravit chuť a Slavii nedá šanci. 95 % tipérů věří domácím v kurzu 1,65:1. Navíc je docela pravděpodobné, že derby tentokrát ozdobí svým fotbalovým uměním i Tomáš Rosický, což by pro letenské byla velká vzpruha.

Jenže, jak ve své analýze připomíná tipér masone, „Sparta je před derby více než nalomená a herní i morální nepohoda by se měla v tomto zápase projevit. Chybí výrazná osobnost, která by se dokázala prosadit na hřišti a strhnout mužstvo nikoliv pouze zvučností svého jména." I proto si masone vybral tip na neprohru Slavie v kurzu 2,10:1.

Sledujte derby na TV Tipsport!

Stejně jako na jaře i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.