Hlavní obsah

Světový pohár vrcholí! Sledujte hokejový svátek v přímých přenosech na TV Tipsport!

Hokejový vrchol roku je tady! Světový pohár Světový pohár přináší souboje těch nejlepších hokejistů planety a slibuje lahůdkovou podívanou! Kompletní program turnaje si vychutnejte v přímých přenosech na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Světový pohár vrcholí! Sledujte hokejový svátek v přímých přenosech na TV Tipsport!

Článek

Čeští reprezentanti se do závěrečných bojů na Světovém poháru nepodívají, ale i tak budou boje o trofej špičkový zážitek. Urve trofej našlápnutá Kanada? Podívá se do finále překvapení turnaje, tým Evropy? Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno.

Triumf domácí Kanady má na tiketu třeba tipér Klejchp, který se nebál na javorové listy naložit symbolických 11 111 Kč. Jako černého koně celého turnaje tipéři vidí hlavně výběr severoamerických mladíků. Do finále je posílá sázkař Prema1992, který v analýze píše, že kvalitnější tým než tenhle výběr má už jenom zmíněná Kanada, takže finále není vůbec nereálné. Na tiketu mu pak dává za pravdu i jeho kolega Finnys, který si jde pro krásných 66 000 Kč.

Sledujte světové hvězdy živě na TV Tipsport!

Celý hokejový svátek si vychutnejte živě na TV Tipsport! Vsaďte si na největší hokejové hvězdy planety a sledujte je rovnou v akci v přímých přenosech.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.