Hlavní obsah

Světový pohár vrcholí! Sledujte hokejový svátek v přímých přenosech na TV Tipsport!

Hokejový vrchol roku je tady! Světový pohár Světový pohár přináší souboje těch nejlepších hokejistů planety a slibuje lahůdkovou podívanou! Kompletní program turnaje si vychutnejte v přímých přenosech na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Světový pohár vrcholí! Sledujte hokejový svátek v přímých přenosech na TV Tipsport!

Článek

Čeští reprezentanti se do závěrečných bojů na Světovém poháru nepodívají, ale i tak budou boje o trofej špičkový zážitek. Urve trofej našlápnutá Kanada? Podívá se do finále překvapení turnaje, tým Evropy? Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno.

Triumf domácí Kanady má na tiketu třeba tipér Klejchp, který se nebál na javorové listy naložit symbolických 11 111 Kč. Za pravdu mu dává i sázkař vla2003. Ten v analýze podotýká, že: „Kanada všechny ostatní týmy jasně převyšuje. Své zápasy suverénně ovládla. Rozdíly ve skóre zápasů mohlo být podstatně větší, kdyby Kanada hrála naplno celý zápas. Ani v jednom zápase se nevydala ze všech sil." Na Crosbyho a spol. poslal rovnou tisícovku.

Sledujte světové hvězdy živě na TV Tipsport!

Celý hokejový svátek si vychutnejte živě na TV Tipsport! Vsaďte si na největší hokejové hvězdy planety a sledujte je rovnou v akci v přímých přenosech.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.