Hlavní obsah

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy jen na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Tipsport extraliga je v plném proudu! Užijte si extraligové souboje na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy živě, ve vysoké kvalitě a plném rozlišení!

Foto: Sport.cz

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy jen na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Tipsport extraliga je v plném proudu a Tiket aréna se začíná hemžit tipy na celkové pořadí. Jeden z nich přidal i tipér liska59. Te naložil rovných deset tisíc korun na to, že se Zlín s Třincem probojují do čtvrtfinále a zároveň, že chomutovští piráti dopadnou celkově lépe než Litvínov. Do semifinále pak poslal pražskou Spartu na svém tiketu tipér gold1, kde si jde pro výhru 97 430 Kč. No a rovnou na celkový triumf tipuje třinecké oceláře sázkař s přezdívkou 235218, který míří na výhru 382 012 Kč!

Sledujte kompletní program prvního kola živě a v plném rozlišení!

Obhájí Liberec titul? Naplní Kometa velká očekávání? Kdo se s Tipsport extraligou rozloučí? Je pouze jediné místo a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po úplný vrchol finále!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.