Hlavní obsah

Ukázkový cashout! Tipér china24 zachránil tiket před prohrou a bere 1 327 757 Kč!

Vyplatit si skvěle rozehraný tiket, nebo si počkat na poslední zápas a brát plnou výhru? Tohle je klasické sázkařské dilema, které ve čtvrtek naprosto ukázkově vyřešil tipér s přezdívkou china24 a před víkendem si přihrál 1,3 miliónu korun!

Foto: Sport.cz

Ukázkový cashout! Tipér china24 zachránil tiket před prohrou a bere 1 327 757 Kč!

Článek

Když se začne zelenat dlouhá akovka, to je vždycky ten nepříjemnější sázkařský pocit. Čím víc ale přibývá zelených fajfek, tím víc roste i pochybnost, jestli nevyužít cashoutu, tiket předčasně vyplatit a mít své jisté. V tomhle rozhodnutí se skrývá to správné sázkařské umění!

Cashout uchránil milión před neschopností chilských střelcůPravé sázkařské mistrovství pak předvedl tipér china24. Nejen, že dokázal s přehledem trefit deset nevyzpytatelných kvalifikačních mačů, ale ve správný čas dokázal sáhnout po cashoutu a neposílat svůj tiket na noční pouť do Jižní Ameriky. Tam měl totiž naloženo 38 541 Kč na to, že Chile dá proti Evkádoru gól. Jenže hosté vybouchli 3:0. To ale šťastného výherce trápit nemuselo. Díky správně načasovanému cashout měl už totiž na účtu úctyhodných 1 327 757 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.