Hlavní obsah

Je tady nová sezóna NHL! Tipér Vladino09 míří hodně odvážně na 45 929 Kč!

Nejlepší hokejisté planety se vracejí do hry! Ve čtvrtek se roztáčí kolotoč NHL a díky TV Tipsport můžete už tradičně být u toho. Vychutnejte si přímé přenosy z nejlepší ligy světa a inspirujte se tipy zkušených sázkařů.

Foto: Sport.cz

Je tady nová sezóna NHL! Tipér Vladino09 míří hodně odvážně na 45 929 Kč!

Článek

Jeden z nejočekávanějších okamžiků roku pro hokejové fandy je tady. Po ochutnávce toho nejlepšího hokeje na Světovém poháru už naostro začíná sezóna NHL. Jak vidí letošní sezónu tipéři? Tradičně největší podpoře se těší Chicago v kurzu 11,5:1, Pittsburgh za 9:1, nebo ve stejném kurzu nabízená Tampa Bay.

Uvidíme na TV Tipsport cestu Nashvillu za Stanley Cupem?Jenže v čím dál vyrovnanější lize nebývá nouze o překvapení, a tak si tipér Vladino09 vybral za svého favorita Nashville Predators. Ve svojí analýze připomíná největší trejd léta, příchod P.K. Subbana, který posílil už tak špičkovou defenzívu, i kvalitní mix útočníků. „Predátoři nemají výraznější slabinu, a pokud se jim vyhnou zranění, šance jsou vysoké." Sám tak s kurzem 17:1 míří za výhrou 45 929 Kč.

No a největší sázkařská komunita se, stejně jako v uplynulých letech, může těšit na pořádnou porci toho nejlepšího hokeje. Na TV Tipsport vás totiž každou noc čekají přímé přenosy, ve kterých nebudou chybět ani české hokejové hvězdy.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.