Hlavní obsah

Češi si jdou pro první domácí výhru a tipér Machiano míří na 144 600 Kč!

Do tuzemska přijíždí Ázerbájdžán, a největší komunita sázkařů jednoznačně domácím přihrává tři body. Podívejte se na nejlepší tipy na třetí kvalifikační zápas české fotbalové reprezentace.

Foto: Sport.cz

Češi si jdou pro první domácí výhru a tipér Machiano míří na 144 600 Kč!

Článek

Většina fandů i tipérů tuší, že tentokrát už je výhra zásadně důležitá. Podle všeho čeká české hráče bitva o druhý flek ve skupině s Norskem a Severním Irskem, a jak v analýze dodává sázkař s přezdívkou zahrady, „jakákoliv bodová ztráta by definitivně vzala naději na postup na MS v Rusku."

Češi proti outsiderovi splní povinnost, věří tipéřiTomu taky odpovídají sázky na zápas, když drtivých 99 % tiketů nese výhru domácích Čechů v kurzu 1,31:1. O úspěchu svěřenců kouče Jarolíma nepochybuje ani tipér s přezdívkou Machiano, který na český tým naložil rovných 20 000 Kč! Vyjde mu jeho tip a odnese si 144 600 Kč?

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.