Hlavní obsah

Sázkař s přezdívkou 86636286 míří za pořádným zásahem! Vystřelí si 115 850 Kč?

Po včerejší parádní podívané nás čeká druhý večer plný toho nejlepšího klubového fotbalu. Překvapí Besiktas Neapol? Kdo se bude radovat v bitvě gigantů Barcelona – Manchester City? Podívejte se na nejzajímavější tipy k večerním mačům!

Foto: Sport.cz

Sázkař s přezdívkou 86636286 míří za pořádným zásahem! Vystřelí si 115 850 Kč?

Článek

Barcelona vs. Manchester City. Tenhle zápas jednoznačné přitahuje dnes večer největší pozornost. Barca jde do zápasu po výhře 4:0 nad La Coruňou, zatímco Citizens o víkendu klopýtli doma s Evertonem. Devadesát procent tiketů nese výhru Barcelony v kurzu 1,42:1 a pouze necelých pět procent věří, že na Camp Nou uvidíme překvapení v kurzu 6,40:1.

Spolu s výhrou Neapole nebo Bayernu má triumf Blaugranas na tiketu i tipér s přezdívkou 86636286, který inspiroval 61 hráčů a jde si pro parádní výhru 115 850 Kč. Jenže, jak například dodává člen elitní desítky autorů analýz v největší komunitě sázkařů, parcifal, „City vévodí anglické lize a Pep na jejich lavičce poznal hořkost porážky pouze v jediném zápase. Oba celky hrají hodně ofenzivním stylem a můžeme tak vidět krásný fotbal. Tento duel ale vidím jako hodně vyrovnaný."

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.