Hlavní obsah

České týmy jdou opět do boje v Evropské lize! Přihraje si sázkařka Mischulka krásných 94 813 Kč?

Liberec přivítá Fiorentinu, Plzeň rumunskou Astru a Sparta jede do Izraele k mači s Hapoelem Beer Ševa. Dojde si tipérka Mishullka pro skoro devadesát pět tisíc? Podívejte se na nejlepší tikety sázkařů před dnešním večerem!

Foto: Sport.cz

České týmy jdou opět do boje v Evropské lize! Přihraje si sázkařka Mischulka krásných 94 813 Kč?

Článek

Dokáže Sparta i podruhé překvapit? Po výborném výkonu proti Interu čeká Letenské další výzva. Tentokrát je to izraelský Hapoel Beer Ševa, který do zápasu jde jako jasný favorit sázkařů, když v kurzu 2,13:1 na něj míří 76 % tipů. V opačné roli pak do zápasu s Astrou naskočí Viktoria Plzeň. Tipér Alpaca17 v analýze podotýká, že rumunský tým je na chvostu domácí tabulky s nelichotivou venkovní bilancí 1-1-3. Plzeň má tedy podle něj jasný úkol – sebrat tři body a zapracovat na postupu do jarní fáze.

Evropská jízda za výhrou 94 813 Kč!

Bez českých týmů se pak na tiketu obešla sázkařka Mischulka, která věří AS Řím proti Austrii a v souboji Nice se Salzburgem to vidí na aspoň třígólovou přestřelku. Celkem si na svém kombíku jde pro výhru 94 813 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.