Hlavní obsah

Sledujte šlágr Plzeň – Sparta zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport!

Nejvyhecovanější zápas podzimu je tady! Souboj dvou hlavních adeptů na titul se odehraje v neděli od 18:00 v Plzni a vy můžete přímý přenos sledovat zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Sledujte šlágr Plzeň – Sparta zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport!

Článek

Čeká nás pořádně vyhecovaný mač. Ostré souboje se dohrávají do konce, tribuny bouří a největší sázkařská komunita žije naplno! Vychutnejte si celý zápas živě na TV Tipsport. Potvrdí Plzeň svou neporazitelnost posledních let, nebo se oživená Sparta vzepře a vykrade Štruncovy sady?

Sparta v roli outsidera? Bude nebezpečná!

Viktoriáni jsou favoritem bookmakerů i sázkařské komunity, když v kurzu 2,14:1 sází na jejich triumf přes 60 % tipérů. Jenže role outsidera nemusí být pro Spartu až takový problém. Naopak, jak ve své analýze píše tipér jahoda65: „Pod zapáleným trenérem Holoubkem se Letenští zvedají. Navíc jim svědčí role outsidera. Hra na brejky bude hostům vyhovovat."

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.