Hlavní obsah

Marián Hossa svou historickou trefou vystřelil sázkaři s přezdívkou Hamilton výhru 116 186 Kč!

Trefa s pořadovým číslem 500, vstupenka do Síně slávy a taky vděčnost nejednoho tipéra. To byla středeční noc Mariána Hossy. Podívejte se na nejpovedenější hokejové tikety největší komunity sázkařů za tento týden.

Foto: Sport.cz

Marián Hossa svou historickou trefou vystřelil sázkaři s přezdívkou Hamilton výhru 116 186 Kč!

Článek

Začneme sázkařem s přezdívkou Hamilton. Ten na tiket poslal jenom jediný tip, za to ho ale podpořil pořádným vkladem 27 tisíc. Přisoudil střelecký úspěch Mariánu Hossovi a zkušený kanonýr Chicaga ho nezklamal. Proti Philadelphii dal svůj pětistý gól v NHL a Hamiltonovi vystřelil krásných 116 186 Kč!

Cashout zachránil další tiket!

Ve středeční NHL ještě chvilku zůstaneme. Podíváme se totiž na parádní odhad tipéra s přezdívkou 301194. Ten správně tipoval výhru Montrealu nad Pittsburghem a Edmontonu nad Carolinou, ale před posledním zbývajícím zápasem se rozhodl tiket vyplatit a nečekat na triumf Winnipegu nad Torontem. To se mu pořádně vyplatilo, protože Winnipeg horko těžko dotáhl zápas aspoň do prodloužení. Tipér 301194 ale už měl hotovo a odnesl si krásných 144 600 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.