Hlavní obsah

Výhra 323 969 Kč? Favorité dnes večer v Lize mistrů nesmí zklamat!

Liga mistrů opět láká fotbalové fandy i tipéry jako magnet! Dostane Legia další nálož? Vyhraje Leicester i v Kodani? Podívejte se na tiket tipéra s přezdívkou 68681412, který dnes útočí na 323 969 Kč!

Foto: Sport.cz

Výhra 323 969 Kč? Favorité dnes večer v Lize mistrů nesmějí zklamat!

Článek

Sázkaře dnes večer hodně láká další chystaná kanonáda Realu proti Legii. Ve Varšavě se bude hrát před prázdnými tribunami, což domácím - zvyklým na bouřlivou kulisu - moc nepomůže. V Tiket aréně se to proto hemží tipy na to, že hosté vyhrají a padnou alespoň čtyři branky v kurzu 1,70:1.

Triumf favoritů za 323 tisíc!Bílý balet má ostatně na tiketu i tipér s přezdívkou 68681412, který vedle Realu potřebuje i domácí úspěchy Juventusu a Sevilly. Jde si pro úžasnou výhru 323 969 Kč. O tom, že Juve si po vydřené výhře v prvním zápase dojde pro tři body i tentokrát, nepochybuje mezi tipéry skoro nikdo. V kurzu 1,34:1 je tím pádem jednoznačný favorit mače proti Lyonu.

Daleko vyrovnanější pak bude bitva Kodaně s Leicesterem, kterou před čtrnácti dny dokázaly Lišky vyhrát 1:0. Tentokrát plných padesát procent tipů míří na remízu v kurzu 3,20:1. V analýze to potvrzuje i tipér s přezdívkou sanny66: „Pokud domácí chtějí pomýšlet na postup, tak Leicester musejí přibrzdit. Hosté pak určitě nepřijedou prohrát, a proto se mi remíza jeví jako rozumný tah."

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.