Hlavní obsah

Tipér s přezdívkou 99373739 věří Plzni! Naložil rovných 10 000 Kč na její první výhru

Je tady český večer v Evropské lize! Přiblíží se Sparta postupu? Poperou se Plzeň a Liberec o první výhru? Jak vidí dnešní večer největší komunita sázkařů?

Foto: Sport.cz

Tipér s přezdívkou 99373739 věří Plzni! Naložil rovných 10 000 Kč na její první výhru!

Článek

Podaří se Plzni odčinit blamáž z minulého kola a konečně v Evropské lize vyhrát? Tipéři o tom nejsou úplně přesvědčení. Viktoriánům věří necelých šedesát procent sázkařů v kurzu 2,18:1. Na domácí Astru pak míří třetina všech tipů s kurzem 3,40:1. První výhru hostů má na tiketu i tipér s přezdívkou 99373739, který se nebál na Plzeň naložit rovných 10 000 Kč!

Sparta míří za postupem, Liberec za další prohrouPo losu měla Sparta z českých týmů nejmenší šance, ale se startem odvetných zápasů jsou její šance naopak nejlepší. Dnes proti Beer Shevě jí věří přes 72 % tipérů v kurzu 2,30:1. Je mezi nimi i sázkař monkeyinlovewithtiger, který ve své analýze dodává: „Ačkoliv Sparta měla v Beer Shevě notnou dávku štěstí věřím, že ,,Holas" dokáže kluky opět správně připravit a Spartě se zápas vydaří dle představ."

To Liberec čeká pořádná fuška. Získat totiž první výhru rovnou proti suverénnímu lídrovi skupiny nebude nic jednoduchého. Tentokrát nemají tipéři co řešit a téměř 100 % sázek míří na Fiorentinu v kurzu 1,24:1.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.