Hlavní obsah

Sledujte 1. českou ligu zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport

Je tady třinácté kolo nejvyšší fotbalové soutěže a vy si ho celé můžete vychutnat zdarma a bez zpoždění! Potvrdí Mladá Boleslav roli favorita? Vyšlápne si Liberec na Spartu? Podívejte se na nejpovedenější tipy největší sázkařské komunity!

Foto: Sport.cz

Sledujte 1. českou ligu zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport!

Článek

Třinácté kolo odstartuje lídr z Mladé Boleslavi, který přijede do předposlední Jihlavy a podle tipérů to bude jednoznačná záležitost. Přes 98 % tipérů míří na „Bolku" v kurzu 1,82:1. Na tiketu jí má i sázkařka ivetholi, která si jde pro výhru 144 000 Kč!

Vršovické derby pro SlaviiV sobotu se pak v Edenu odehraje populární Vršovické derby. Slavia hostí své sousedy z Ďolíčku a je jednoznačným favoritem. Sešívaní budou chtít odčinit dojem z loňské sezóny, kdy se svým rivalem jen dvakrát remizovali. Tentokrát tipéři Slavii hodně, když jí s kurzem 1,43:1 hraje přes 95 % sázkařů. Jak dodává v analýze tipér shabala: „Domácí potvrdí neprostupnost obrany, stoupající potenciál a morálku týmu a doma si s derby poradí s minimálně dvěma vstřelenými brankami."

Sledujte ligu na TV Tipsport!I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.