Hlavní obsah

Ukončí Češi letošní kvalifikaci výhrou? Tipér Bullivan si jde pro 161 890 Kč!

Do Prahy přijíždí poslední letošní kvalifikační soupeř, Norsko. Povede se českým fotbalovým reprezentantům konečně naplno bodovat právě v závěrečném mači? Podívejte se na nejlepší tipy na čtvrtý český kvalifikační zápas.

Foto: Sport.cz

Ukončí Češi letošní kvalifikaci výhrou? Tipér Bullivan si jde pro 161 890 Kč!

Článek

Zatím se kvalifikace na MS v Moskvě pro český tým nevyvíjí moc příznivě. Po třech zápasech se krčí na dně tabulky spolu se San Marinem a v pátek ho čeká poslední možnost, jak letos dojem z kvalifikace ještě napravit.

Teď, anebo nikdy, věří sázkaři!Bookmakeři posílají domácí za výhrou v kurzu 2:1 a tuto příležitost si nenechalo ujít na 95 % tipérů. Zbývajících pět procent se dělí mezi remízu a výhru Norů. Ve své analýze pak tipér biatlonista57 přidává: „Bude to utkání tragiků. Naposledy jsme byli takto slabí koncem 80. let, kdy jsme dostali rychtu i od slabého Finska. Já si myslím, že to bude buď 0:0, nebo někdo vyhraje 1:0."

To by asi nijak nevadilo ani jeho kolegovi s přezdívkou Bullivan. Ten na svůj tiket poslal třináct kvalifikačních mačů a pátečnímu večeru v Edenu přisoudil plichtu v první půli. Vyrazil tak za krásnou výhrou 161 890 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.