Hlavní obsah

Deset mačů a krásná výhra! Tipér kovanda13 se raduje z úžasných 313 480 korun!

Hned deset čtvrtečních mačů se nebál na tiket poslat tipér s přezdívkou kovenda13. Podívejte se na jeho parádní úspěch. Ukážeme vám taky famózní trefu z amerických prezidentských voleb.

Foto: Sport.cz

Deset mačů a krásná výhra! Tipér kovanda13 se raduje z úžasných 313 480 korun!

Článek

Čtvrtek sice nebyl zrovna bohatý na sázkařské příležitosti, ale v největší sázkařské komunitě se to přesto hemží parádními tikety. Jednu z nejpovedenějších tref má na svědomí tipér kovanda13, který za tisícovku poslal do hry hned deset zápasů a namíchal fotbal s hokejem, tenisem, ale i futsalem. V hokeji zamířil šestkrát do severoamerické NHL, přidal dva tenisové challengery a triumf futsalové Sparty nad Českou Lípou. Tiket pak zpečetil výhrou Českých Budějovic nad Žižkovem, kterou domácí ale museli vystřelit až v samotném závěru. Povedlo se a tipér kovanda13 si odnesl krásných 313 480 Kč!

Tři čtvrtě miliónu za výhru Trumpa v prezidentských volbách!

Tentokrát nesmíme vynechat ani společenské sázky. Ve středu ráno celý svět poznal nového amerického prezidenta. Stal se jím Donald Trump a spolu s ním se radovali tipéři, kteří ať už v předzápasových, anebo dokonce i unikátních live sázkách věřili právě kandidátovi republikánů. Mezi nimi v Tiket aréně září hlavně tipér s přezdívkou robitusin, který na dvou tiketech vyhrál téměř tři čtvrtě miliónu korun! Na prvním byla výhra 540 500 Kč a na druhém pak dalších 183 770 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.