Hlavní obsah

Sledujte šlágr Borussia - Bayern v přímém přenosu na TV Tipsport!

Je to tady! Nejočekávanější bitva bundesligy má výkop v sobotu v 18:30. Borussia Dortmund hostí mnichovský Bayern a vy můžete bitvu v Signal Iduna Parku sledovat v přímém přenosu na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte šlágr Borussia - Bayern v přímém přenosu na TV Tipsport!

Článek

Celý evropský fotbalový svět bude v sobotu s napětím sledovat bitvu v Signal Iduna Parku, kde se potká aktuálně pátý tým bundesligy s jejím lídrem. Domácí Vosy mají proti Bayernu nelichotivou bilanci, když doma nedokázaly vyhrát už pět let. Ani tentokrát Dortmundu tipéři příliš nevěří, když pouhých 12 procent tipérů hraje výhru domácích v kurzu 3,4:1. Naopak svěřencům Carla Ancelottiho věří přes 65 % sázejících s kurzem 2,05:1.

Aubameyang vs. Lewandowski: Střelecký koncert na TV Tipsport!

Ať už konečně vyhrají domácí, nebo si hosté pohlídají sérii, jedna věc je podle sázkařů jasná - budou padat góly. Potkají se totiž dva nejproduktivnější týmy ligy, které mají ve svém středu nejlepšího a třetího nejlepšího střelce celé soutěže. Jak v analýze dodává sázkař patas1998: „Vzájemné zápasy těchto týmů jsou to nejlepší, co je možné v Německu vidět. Dá se očekávat otevřený fotbal s velkým počtem vstřelených branek."

Potvrzuje to i jeho kolega mikin, který si na svém tiketu jde pro parádní výhru 189 517 Kč!

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

Rozjedou oba soupeři po reprezentační pauze útočný koncert? Kdo si dojde pro tři body? Vsaďte si a sledujte zdarma přímý přenos zápasu Borussia Dortmund - Bayern Mnichov na TV Tipsport v sobotu od 18:30!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.