Hlavní obsah

Kvalifikační triumf na tiketech! Tipér hejtman007 bere díky české výhře famózních 280 568 Kč!

První kvalifikační výhra českého týmu potěšila nejen fandy, ale i největší sázkařskou komunitu, která našim fotbalistům hodně věřila. Podívejte se na nejpovedenější trefy reprezentační přestávky.

Foto: Sport.cz

Kvalifikační triumf na tiketech! Tipér hejtman007 bere díky české výhře famózních 280 568 Kč!

Článek

Nejprve se podíváme na tipéra s přezdívkou hejtman007. Ten si vybral páteční pětici kvalifikačních mačů a na tiket naložil 8 890 Kč. Čtyřem zápasům přisoudil tři a více branek, v duelu Česka s Norskem pak volil „čistou jedničku." Ve čtyřech případech mohl v klidu čekat na závěrečný hvizd, při zápase Polska v Rumunsku ale musel o nějaký pátek zestárnout.

Do 83. minuty totiž hosté vedli pouze 1:0 a už už to vypadalo, že jim bude stačit i tahle hubená výhra. Jenže pak si vzal slovo Robert Lewandowski. Nejprve zvýšil na 2:0, aby penaltou v 91. minutě zpečetil famózní výhru 280 568 Kč.

Gól v poslední vteřině zachránil astronomický vklad!

Druhý parádní kvalifikační zásah má na svědomí tipér s přezdívkou 227408, který namixoval osm nedělních kvalifikačních mačů a podpořil je astronomickým vkladem 115 000 Kč. Sedm zápasů už měl v kapse, když zbýval poslední, Řecko proti Bosně a Hercegovině.

Průběh byl podobný jako u jeho kolegy s přezdívkou hejtman0007. Až do 95. minuty totiž Řekové prohrávali vlastním gólem. Když už se ale tipér 227408 pomalu začínal loučit s výhrou, napřáhl Georgio Tzavellas a dal druhý gól utkání. Ten měl cenu zlata, přesněji 209 300 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.