Hlavní obsah

Tipér ivanmi33 poslal Citizens za postupem a jde si pro 229 900 Kč!

Dnes jsou na pořadu dvě skupiny, kde je už o postupu rozhodnuto a dvě, kde to ještě bude pořádná řež! Tipéři posílají za postupem Manchester City i Neapol. Podívejte se na povedené tikety k večerní fotbalové Lize mistrů.

Foto: Sport.cz

Tipér ivanmi33 poslal Citizens za postupem a jde si pro 229 900 Kč!

Článek

Ve skupinách A a D už se bojuje jenom o to, kdo si na jaře zahraje Evropskou ligu. Naopak v „béčku" se o postup do play off rvou hned tři týmy. V přímé bitvě si to rozdá Besiktas s Benficou. Půjde o hodně vyrovnaný mač, to napovídají i hlasy z největší komunity sázkařů. Turky má na tiketu 26 % tipérů s kurzem 3:1, naprosto shodná část sázkařů pak hraje Benficu za 2,55:1.

Postup Guardiolovy družiny za bezmála 230 tisíc!Druhou skupinou, kde bude dnes večer ještě o co hrát, je „céčko". Tady má Mönchengladbach teoretickou šanci na postup a doma hostí právě přímého soupeře v souboji o druhé místo, Manchester City. Jenže Borussia má aktuálně pořádné starosti s domácí soutěží. V analýze pak dodává tipér Alarik1: „Na hřišti Manchesteru City prohrála 0:4 a se současnou formou podle mě nemá na to, aby nad anglickým klubem zvítězila."

Podobně to vidí i jeho kolega ivanmi33, který naložil na svůj tiket 19 000 Kč a při triumfu hostujících Citizens si půjde pro výhru 229 900 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.