Hlavní obsah

Prosadí se Sparta proti Southamptonu? Tipér pavelka10 si jde pro výhru 89 100 Kč!

Zajistí si Sparta postup? Porve se o pohárové jaro i Plzeň? Jak vidí české šance v Evropské lize největší komunita sázkařů? Podívejte se na nejpovedenější tipy!

Foto: Sport.cz

Prosadí se Sparta proti Southamptonu? Tipér Damik93 si jde pro výhru 72 450 Kč!

Článek

Nejlepší pozici z českých týmů má jednoznačně Sparta, kterou už dělí jediný bod od postupu do jarní fáze. Na Letné se potká s favoritem skupiny, anglickým Southamptonem, a tipéři to vidí jednoznačně. Sparta si na poslední bod bude muset počkat. Rovných 80 % tipů totiž v kurzu 2,10:1 míří na Saints. Spartě věří jen deset procent tipérů v kurzu 3,90:1.

Na opačném pólu je pak Liberec, který už hraje pouze o čest. Spolu se Spartou ho má na tiketu tipér pavelka10, který u obou mačů tipuje, že padne 2 a více gólů a celkem si jde pro výhru 89 100 Kč.

Překvapí Plzeň římské Vlky?Nejtěžší úkol dnes ale čeká plzeňskou Viktorii. Ta jede na hřiště aktuálně druhého týmu italské ligy bojovat o naději na postup z vyrovnané skupiny E. Jenže ani domácí AS Řím nemá nic jistého, takže půjde do zápasu naplno a to je důvod, proč ho na tiketech hraje plných 98 procent borců z největší sázkařské komunity s kurzem 1,34:1.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.