Hlavní obsah

Tři remízy za jeden večer? Tipér inzenyrkralik bere 203 000 Kč za přesnou předpověď!

Liga mistrů v úterý dopadla většinou podle očekávání, zato ve středu se rozjel pořádný tipérský kolotoč. Jak se borcům z největší komunity sázkařů dařilo v evropských pohárech?

Foto: Sport.cz

Tři remízy za jeden večer? Tipér inzenyrkralik bere 203 000 Kč za přesnou předpověď!

Článek

Prohra Bayernu s Rostovem, pět remíz v jeden večer. Ukázkovým způsobem si s tímhle sázkařským labyrintem poradil inzenyrkralik. Ten si vybral tři remízové adepty a ani jednou se nemýlil. Rozhodně to ale neznamená, že by si pro výhru 203 000 Kč došel v klidu. Benfica si totiž v Istanbulu užila regulérní turecké peklo, když v 58. minutě vedla už 3:1, aby dvěma góly v posledních sedmi minutách o náskok přišla a Besiktas srovnal na 3:3, a zachránil tak krásný tiket.

Bezgólová plichta za devadesát tisíc!

V remízách budeme pokračovat i při druhé trefě, kterou tentokrát už v úterý předvedl tipér a přezdívkou vlastna93. Ten si vybral jenom dva mače a plichtu poslal do Kodaně, kde hrálo Porto. Tiket doplnil tipem na výhru Juventusu v Seville. Bianconerri nezklamali, došli si v pohodě pro výhru i postup a vlastna93 se raduje z krásných 90 800 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.