Hlavní obsah

Šlágr podzimu je tady! Sledujte zápas Barcelona - Real Madrid živě na TV Tipsport!

Je to tady! Nejočekávanější bitva evropského fotbalu má výkop v sobotu v 16:15. Barcelona hostí Real Madrid a vy můžete přímý přenos z Nou Campu sledovat na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Šlágr podzimu je tady! Sledujte zápas Barcelona - Real Madrid živě na TV Tipsport!

Článek

V sobotu nás čeká už 173. ligové El Clásico. Barca jich doma dokázala vyhrát už 49, Real z Nou Campu vezl tři body dvacetkrát, naposledy ale v dubnu 2012. Tentokrát to podle největší sázkařské komunity vypadá na pořádně vyrovnaný mač. Není totiž moc hostujících týmů, které by si na Nou Campu vysloužily od sázkařů důvěru až 47 %. Jenže suverénnímu Realu tipéři za kurz 4,1:1 dost věří. Dokonce víc než domácím Blaugranas, které má na tiketu 42 % tipujících s kurzem 1,82:1.

Další přestřelka na TV Tipsport!Tipér mickhals77 pak v analýze dodává, že v El Clásicu se za posledních pět let jenom jedinkrát stalo, že by nedaly gól oba týmy. „A když vezmu v potaz to obrovské hřiště Barcelony, tak určitě bude spousta místa pro útočníky, aby tuto statistiku potvrdili. Navíc předpověď počasí hlásí polojasno čtrnáct stupňů, a tak nebude nic bránit krásnému technickému fotbalu."

Sám pak svou analýzu podpořil pořádným nákladem, když na gól na obou stranách naložil rovných 10 000 Kč!

Sledujte El Clásico na TV Tipsport!Rozjedou oba soupeři opět útočný koncert? Kdo si dojde pro tři body? Vsaďte si a sledujte zdarma přímý přenos zápasu FC Barcelona – Real Madrid na TV Tipsport v sobotu od 16:15!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.