Hlavní obsah

Podívejte se na ty nejpovedenější tikety roku 2016 v Tipsportu!

Výhra 1 174 170 Kč za stovku, famózní trefa z fotbalového Eura i cash out, který zachránil miliónovou výhru. Podívejte se na ty nejlepší tikety, které se povedly borcům v největší komunitě sázkařů v roce 2016!

Foto: Sport.cz

Podívejte se na ty nejpovedenější tikety roku 2016 v Tipsportu!

Článek

Jednoznačným sázkařským králem roku 2016 je tipér s přezdívkou TKrejca, který si v dubnu došel pro životní výhru 1 714 538 korun. Sám v rozhovoru popsal, že svůj tiket naživo neprožíval, šel v klidu spát, aby ráno mohl vstát do práce. Ráno ale před odchodem ještě mrknul na tiket a zjistil, že je milionářem! Pomohly mu k tomu hned tři remízy, tip na přesný výsledek zápasu Atlétika s Bayernem, nebo střelecký úspěch Ryana Keslera z Anaheimu. Celkem vykouzlil úchvatný kurz 11 741:1, který bez váhání proměnil ve famózní výhru, kterou, podle svých slov, investoval do vysněného auta.

Parádně odhadnuté překvapení na Euru za 60 000 Kč!Podobně fenomenální zásah pak předvedl tipér s přezdívkou blackmamba12. Ten těsně před půlnocí 27. června doslova obrátil naruby celou Tiket arénu. Právě se totiž dohrálo osmifinále Eura Anglie - Island, ve kterém Vikingové po úvodní brance Wayna Rooneyho otočili na 2:1 a postoupili. No a právě tento scénář (gól Rooneyho a výhru Islandu) se nebál na tiket poslat blackmamaba12. Díky krásnému kurzu 100:1 si tak přišel na famózních 60 000 Kč.

Cash out zachránil milión!Poslední tiket má na svědomí tipér s přezdívkou china24. Ten ukázal, jak mistrovsky využít cash out na tiketu. Do hry poslal 12 kvalifikačních mačů na MS ve fotbale a pořádně mastný vklad 38 541 Kč. U deseti evropských zápasů už mu svítily zelené fajfky, když se rozhodl tiket vyplatit a nečekat na zbývající dva jihoamerické zápasy. Správné rozhodnutí. Věřil totiž, že se Chile prosadí proti Ekvádoru, který ale vyhrál 3:0 a pohřbil by tak skvělý tiket. Nestalo se. Tipér china24 si odnesl krásnou výhru 1 327 757 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.