Hlavní obsah

Střelecký koncert v NHL! Tipér TOTI2 kasíroval 311 486 Kč za jeden večer!

To byl večer! Nejen, že se tipér TOTI2 díky pěti úspěšným střelcům v NHL radoval z krásné výhry, ale napodobil ho i jeho kolega chrumo221, který si posvítil na kanonýry v Tipsport extralize.

Foto: Sport.cz

Střelecký koncert v NHL! Tipér TOTI2 kasíroval 311 486 Kč za jeden večer!

Článek

Tipér TOTI2 ve středu pořádně rozvířil Tiket arénu, když se pochlubil svými dvěma trefami z nočních zápasů NHL. Zaměřil se totiž na střelce a díky parádním kurzům si za pár korun došel pro statisícové výhry. Oba tikety propojil svou trefou Drake Caggiula z Edmontonu. V jednom případě ho doplnil Torey Krug z Bostonu a Luke Glendening z Detroitu, který se dokonce trefil poprvé v sezóně! Jeho gól měl cenu 115 510 Kč. Na druhém tiketu pak útočníka Edmontonu doplnil Colton Parayako a hlavně Duncan Keith, který tiket zachránil až v prodloužení a vystřelil tak dalších 196 975 Kč!

Extraligoví kanonýři vynesli 101 850 KčČinili se i střelci v Tipsport extralize, kde se skvělý zásah povedl tipérovi s přezdívkou chrumo221. Ten poslal do hry pět střelců na dvou stadiónech a v jeho kombíku nesvítí ani jeden křížek. Trefili se zlínští Ondřejové Veselý a Kotvan, stejně jako Petr Kolouch, Tomáš Knotek a Vojtěch Tomi v Hradci. Celkem tak přesný odhad vynesl tipérovi s přezdívkou chrumo221 krásných 101 850 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.