Hlavní obsah

Výbuch Petrohradu odstartoval cestu za výhrou 104 030 Kč za dvacku!

Recept na snový víkend namíchal v pátek tipér PavelJariga, který si za dvacku odnesl přes sto tisíc korun. Podíváme se i na dva ranaře z Tipsport extraligy.

Foto: Sport.cz

Výbuch Petrohradu odstartoval cestu za výhrou 104 030 Kč za dvacku!

Článek

Asi nějak takto vypadá životní trefa. Hned šestnáct zápasů ze čtyř sportů a ani jedna jediná chyba. Skromný vklad 20 Kč udělal nakonec velkou parádu. Spanilou jízdu za skvělou výhrou odstartoval tipér PavelJariga ve velkém stylu. Ve čtvrtek správně vytušil výbuch SKA Petrohrad proti Jokeritu v kurzu 7,5:1. Přes naprosto bezchybný páteční den na Australian Open se dostal až k večerním fotbalovým mačům, které si střihl opět bez jediného zaváhání. Korunu pak své výhře 104 030 Kč nasadil ve Francii, kde na MS v házené přisoudil jedinou výhru na turnaji Saúdské Arábii proti favorizovanému Chile. Jak triumfálně tiket začal, tak i skončil – Chile totiž prohrálo jen o jedinou branku!

Extraligoví kanonýři vynesli 175 122 KčPomalu bychom tady už mohli zavést sekci „TOTI2 hraje střelce". Opět se totiž v minulém týdnu předvedl tento ranař, který se tentokrát zaměřil na kanonýry v domácí Tipsport extralize. Cestu k famózní výhře mu vydláždili Lukáš Cingel ze Sparty, Ocelář Daniel Rákos, Hynek Zohorna z Komety a Martin Látal z Mladé Boleslavi. Všichni shodně s kurzem 6:1 vystřelili výhru 175 122 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.