Hlavní obsah

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

První sportovní vrchol roku graduje! V Melbourne probíhá 105. ročník Australian Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Napínavé bitvy o tituly na prvním grandslamovém turnaji roku vrcholí! V přímých přenosech na TV Tipsport je ve hře světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. Mezi muži opět tipéři sází na hrající legendu, Rogera Federera. Ten se dostal i do hledáčku bookmakerů a po tom, co vyřadil Berdycha i Nišikoriho, je rázem v kurzu 3,75:1 jedním z favoritů na titul. No a tenisoví fandové stejně jako největší sázkařská komunita tuší, že by se po dlouhých letech mohl opakovat souboj legend, když druhým favoritem tipérů na trofej je Rafael Nadal s kurzem 4,5:1.

Zopakuje Karolína Plíšková US Open?V ženské části se pak obrovské důvěře těší česká jednička a aktuálně pátá hráčka světa, Karolína Plíšková. Přes šedesát procent tipérů využilo kurzu 9:1 na její triumf. Potvrzuje to v analýze i tipér kunderak1, který píše: „Loňské finále na US Open ji dodalo další dávku sebevědomí, které se teď bude hodit. Bez něho takový turnaj vyhrát nelze."

Vsaďte si a sledujte Australian Open na TV Tipsport!Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci sestry Williamsovy, Nadala nebo české hvězdy na Australian Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.