Hlavní obsah

To je ukázkový start týdne! Tipér bigranget si v pondělí připsal 646 061 Kč!

Jak úspěšně začít týden? Recept svým kolegům v Tiket aréně představil tipér bigranget. Podíváme se i na to, jak zrádný dokáže být nejnižší kurz na tiketu.

Foto: Sport.cz

To je ukázkový start týdne! Tipér bigranget si v pondělí připsal 646 061 Kč!

Článek

Naprosto úžasným způsobem rozvířil v úterý Tiket arénu sázkař s přezdívkou bigranget. Ten poslal do hry čtyři sázky s celkovým kurzem 15,79:1 a zamířil na pořádnou kořist. Díky dvěma zápasům NHL, bitvě Wawrinky s Tsongou na Australian Open a dohrávce portugalské ligy mezi Chavesem a Nacionalem si totiž došel pro úžasnou výhru 646 061 Kč.

Extratip nedostal šanci a němečtí házenkáři zazdili 144 tisíc!

Úplně opačné emoce prožil den předtím tipér s přezdívkou referee11. Ten namixoval na svém tiketu nedělní fotbalové šlágry, dva zápasy hokejové Tipsport extraligy, ženskou biatlonovou štafetu a zápas házenkářských mistrů Evropy, Němců, proti Kataru. Právě jasní favoriti osmifinálového mače by si na jedenáctizápasovém tiketu vysloužili vlaječku pro Extratip, která by tipéra ochránila proti selhání největšího favorita na tiketu. Po Extratipu ale nesáhl, a tak mu namísto výhry přes 144 tisíc náleží jen titul jednoho z největších smolařů minulého týdne.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.