Hlavní obsah

Životní výhru 404 016 Kč za dvacku zajistilo sázkaři hned 37 trefených zápasů!

To byl den! Tipér s přezdívkou 198350 šel od rána postupně zápas od zápasu za triumfální výhrou, aby si chvilku po půlnoci připsal na konto famózních 404 016 Kč za dvacetikorunu!

Foto: Sport.cz

Životní výhru 404 016 Kč za dvacku zajistilo sázkaři hned 37 trefených zápasů!

Článek

Na tuhle neděli teda sázkař s přezdívkou 198350 dlouho nezapomene. Chvilku po půlnoci naložil na svůj tiket hned 37 zápasů a za dvacetikorunu ho poslal do hry. A bylo se na co dívat. Po několika úvodních zámořských hokejových a fotbalových mačích na rozehřátí přišla odpolední fotbalová dramata, kdy hned dvakrát tiket zachránil gól až v 93. minutě.

Večerní jízda za výhrou 404 016 Kč

Večer pak vítězná jízda pokračovala hned několika sporty, když ke čtyřem basketbalovým a třem házenkářským mačům přibylo ještě sedm volejbalových. Svou suverénní cestu po nedělních sportovištích pak zakončil na ledovém kluzišti, když šesti hokejovým zápasům natipoval přesný počet gólů.

Ještě s napětím počkal, jak se po půlnoci povede fotbalistům Wellingtonu v novozélandské lize, a když i oni nasázeli potřebné tři góly, mohl slavit úžasnou výhru 404 016 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.