Hlavní obsah

Uvidíme v Leverkusenu přestřelku? Tipér pete221 si jde pro výhru 255 632 Kč!

Po hodně výživném prvním týdnu se vrací Liga mistrů dalšími dvěma zápasy. Největší komunita sázkařů tentokrát posílá za triumfem Atlético Madrid a Manchester City!

Foto: Sport.cz

Uvidíme v Leverkusenu přestřelku? Tipér pete221 si jde pro výhru 255 632 Kč!

Článek

Minulý týden oživil start Ligy mistrů kolaps Barcelony a následná kanonáda Bayernu. Co nás čeká v tomto týdnu? Atlético Madrid se pojede o postup porvat do Leverkusenu a tipéři favorizují právě hosty. S kurzem 2,34:1 jim totiž věří plných 65 % borců. Zápas bude s napětím sledovat i sázkař s přezdívkou pete221, který tipuje, že oba týmy dají gól a míří na fantastickou výhru 255 632 Kč!

Nepodceňovat Monako, radí tipéři!Ve druhém zápase přijíždí Monako na Etihad stadium. Je sice pravda, že domácí Manchester City je jednoznačným favoritem dvojzápasu, ale největší komunitou sázkařů se nese jasná zpráva: nepodceňujte Monako! Jak připomíná ve své analýze tipér k0udys, Monako v domácí Ligue 1 nastřílelo za 26 zápasů úžasných 76 gólů. Naopak Citizens mají průměr víc než jedné inkasované branky na zápas. Vychází mu z toho jediné – sázka na to, že Monako dá gól v kurzu 1,46:1.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.