Hlavní obsah

Sledujte pouze na TV Tipsport kompletní 1. českou fotbalovou ligu bez zpoždění!

O víkendu se můžeme těšit na šlágr mezi Plzní a Zlínem, nebo tradičně vyhecovaný souboj Jablonce se Spartou. TV Tipsport vám opět jako jediná sportovní televize přináší kompletní porci všech zápasů. Vsaďte si a vychutnejte si přímé přenosy z ligových trávníků.

Foto: Sport.cz

Sledujte pouze na TV Tipsport kompletní 1. českou fotbalovou ligu bez zpoždění!

Článek

Kdo by to před začátkem ligy tušil, že zrovna souboj Zlína s Plzní bude bitvou o špičku tabulky. Zlín stále ještě těží z podzimní formy, takže bojuje o evropské poháry. Jenže Plzeň, ta si jde po čtvrtý titul v řadě, a tak i do Zlína jede jako drtivý favorit sázkařů. S kurzem 1,88:1 jich Viktorii věří na 90 %.

V neděli pak přijede Sparta do Jablonce a v tradičně vyhecovaném mači jsou hosté jasným favoritem. V kurzu 2,20:1 na ní sází 90 % borců. Spolu s výhrou Plzně a Slavie pak má na tiketu triumf Sparty i tipér s přezdívkou patrikcab, který si jde pro výhru 49 800 Kč!

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.