Hlavní obsah

To byl odhad! Tipér sagateli ve správnou chvíli zachránil výhru 85 774 Kč!

Jak chutná výhra po správně využitém cash outu? Tipér sagateli o víkendu naložil na tiket hned 17 zápasů, ale přesně odhadl, kdy z tiketu vycouvat a zachránit si tak výhru.

Foto: Sport.cz

To byl odhad! Tipér sagateli ve správnou chvíli zachránil výhru 85 774 Kč!

Článek

Učebnicové využití cash outu předvedl o víkendu tipér s přezdívkou sagateli. V sedmnácti fotbalových mačích procestoval celý svět. Z Evertonu do Příbrami, z Lipska až do Kostariky. Po dvou dnech měl v neděli odpoledne fantastické skóre patnácti trefených výsledků. Zbývaly poslední dva zásahy, domácí výhry Olympiakosu Pireus a Legie Varšava.

Cash out v nejlepším okamžiku zachránil 85 774 Kč!

To byl právě okamžik, kdy se sagateli rozhodl nečekat až do konce a sáhnout po cash outu. Ten totiž umožní sázkaři předčasně vyplatit rozehraný tiket a zachránit ho tak před případnou prohrou jeho favorita. No a přesně to se stalo i v neděli večer. Vybouchl Olympiakos i Legia, a kdyby tipér sagateli nesáhl po cash outu, zbyly by mu jenom oči pro pláč. Takhle se ale díky skvělému odhadu může radovat z parádní výhry 85 774 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.