Hlavní obsah

Sledujte šlágr Slavia – Plzeň zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport!

Nejvyhecovanější zápas jara je tady! Souboj dvou hlavních adeptů na titul se odehraje v neděli od 16:00 v pražském Edenu a vy můžete přímý přenos sledovat zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Sledujte šlágr Slavia – Plzeň zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport!

Článek

Po dlouhých letech je Slavia opět v boji o titul. V neděli jí čeká od 16:00 vyhecovaná bitva proti Plzni a podle postavení obou soupeřů v tabulce to vypadá na bitvu o titul! Vyprodaný Eden požene dopředu domácí, kteří jsou po kanonádě v Příbrami i jasnými favority sázkařů. Drtivých 95 % tipů míří na sešívané v kurzu 2,15:1. Naopak Viktoriáni naskočí do zápasu v kurzu 3,26:1 a s mizivou důvěrou sázkařů.

Pořádnou bombu pak do Tiket arény nastražil tipér s přezdívkou marrys87. Ten se totiž moc nerozpakoval a na Slávisty naložil rovných 130 000 Kč! Bude se v neděli radovat z perfektní výhry 279 500 Kč?

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.