Hlavní obsah

Výhra 49 980 Kč? Real nesmí v Lize mistrů v Neapoli zklamat!

Jsou tady osmifinálové odvety Ligy mistrů! Arsenal bojuje o čest, Real si v pohodě dojde pro postup. Největší komunita sázkařů věří oběma jasným favoritům i přes to, že hrají tentokrát venku.

Foto: Sport.cz

Výhra 49 980 Kč? Real nesmí v Lize mistrů v Neapoli zklamat!

Článek

Je to tady! Tajenka s názvem čtvrtfinále Ligy mistrů začne v úterý večer odhalovat své řešení. Nejprve se odehraje bitva o čest, kterou po výprasku z prvního zápasu odehraje Arsenal s Bayernem. Po výsledku 5:1 z Německa už ani o nic jiného jít nemůže. Myslí si to i tipéři, kteří věří Bayernu i tentokrát, když jich přes 70 % sází na družinu kouče Ancelottiho v kurzu 2,20:1.

Real nezklame ani podruhé, věří tipér Machynho93

V druhém úterním mači pak Neapol přivítá Real Madrid. Domácí mají sice po prohře 1:3 v prvním mači o něco nadějnější pozici než kanonýři, ale i tak míří drtivých 82 % tipů na bílý balet v kurzu 2,40:1. Na tiketu má neprohru hostujícího týmu i tipér s přezdívkou Machynho93, který si jde pro výhru 49 980 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.