Hlavní obsah

Bitva o čtvrtfinále je tady! Sledujte přímé přenosy všech zápasů předkola na TV Tipsport!

Konečně! Tipsport extraliga otevírá brány play off. O poslední dvě vstupenky do čtvrtfinále bojují Vítkovice s Plzní a Chomutov s Mladou Boleslaví. Sledujte kompletní program předkola v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Bitva o čtvrtfinále je tady! Sledujte přímé přenosy všech zápasů předkola na TV Tipsport!

Článek

To bylo drama! Až poslední minuty posledního kola určily, kdo se tento týden porve o postup do čtvrtfinále. No a právě to je podle tipéra s přezdívkou 14748310 jasná ukázka toho, že bojovná Plzeň po euforickém závěru postoupí přes favorizované Vítkovice. V analýze dodává: „Poslední zápasy nám ukázaly, jak Plzeň bojuje a umí vyhrávat zápasy. Vítkovice prohrály v posledních kolech s Olomoucí, Zlínem a například i s Plzní"

Piráti uhánějí do čtvrtfinále!

V druhém souboji pak tipéři jednoznačně věří chomutovským Pirátům, když je za postupem posílá plných 95 % sázkařů v kurzu 1,63:1. V analýze pak tipér s přezdívkou Wind25 dodává, že na straně Pirátů jsou jak větší zkušenosti se bitvami v play off, tak kvalitnější hráči na klíčových postech i zkušenosti stratéga Růžičky na lavičce.

Celé play off živě jen na TV Tipsport!

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat živě a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.