Hlavní obsah

Dortmund si jde pro výhru a tipér Barty pro parádních 71 200 Kč!

Začíná druhý večer odvetných zápasů. Tentokrát se o zázrak popere Barcelona a ve druhém mači by si podle největší komunity sázkařů měla pro postup dojít Borussia Dortmund.

Foto: Sport.cz

Dortmund si jde pro výhru a tipér Barty pro parádních 71 200 Kč!

Článek

Stejně jako včera Arsenal, tak i dnes se o zázrak po prvním zápase pokusí Barcelona. Ta si přivezla z Paříže čtyři góly a postup tak bude hodně složitý. Jenže to by nebyla Barca, aby nešla do zápasu s tím, že na vyprodaném Nou Campu nasází aspoň čtyři góly. No a jak v analýze dodává tipér s přezdívkou HonziG: „Skóre z dvou posledních zápasů doma v poměru 11:1 hovoří samo za sebe. Barca je v laufu a já si myslím, že vletí i na PSG." Jejich výhru hraje s kurzem 1,46:1 95 % sázkařů.

Borussia si v domácím pekle dojde pro postup!

Prohru si domů dovezla i Borussia Dortmund, ale s výsledkem 0:1 z Lisabonu by podle tipérů neměly mít vosy problém. Drtivá většina největší komunity sázkařů tak v kurzu 1,36:1 hraje triumf domácích. Podobně jako tipér s přezdívkou Barty, který už má jeden úspěšný zásah na tiketu a jenom dnešní výhra Borussie ho tak dělí od krásných 71 200 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.