Hlavní obsah

Sledujte pouze na TV Tipsport kompletní 1. českou fotbalovou ligu bez zpoždění!

Uteče Slavia pronásledovatelům, nebo se Plzeň vzpamatuje proti slabému Liberci? TV Tipsport vám opět jako jediná sportovní televize přináší kompletní porci všech zápasů. Vsaďte si a vychutnejte si přímé přenosy z ligových trávníků.

Foto: Sport.cz

Sledujte pouze na TV Tipsport kompletní 1. českou fotbalovou ligu bez zpoždění!

Článek

Po přímé bitvě z minulého týdne čekají adepty na titul domácí zápasy se snadnějšími soupeři. Slavia přivítá v Edenu Teplice a největší komunita sázkařů má jasno. Ani tentokrát nepoznají sešívaní přemožitele a v pohodě si dojdou pro výhru s kurzem 1,4:1 a s důvěrou 97 % sázkařů. Podobně je na tom i Viktoria Plzeň, která míří s kurzem 1,46:1 do zápasu s tápajícím Libercem.

Udrží se Sparta v boji o titul?

Daleko složitější pozici má Sparta, která jede do Mladé Boleslavi a podle tipérů to bude pořádná bitva, když domácím věří v kurzu 2,60:1 30 % sázkařů. Naproti tomu výhru letenských hraje necelých šedesát procent borců v kurzu 2,70:1. Jak navíc ve své analýze poznamenává tipér Sarsre „Boleslav na jaře ještě nevyhrála a to hrála s týmy jako Hradec nebo Karviná, tedy týmy, které se svou kvalitou Spartě nemůžou rovnat"

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.