Hlavní obsah

Snadný postup Atléti a bitva v Monacu! Tipér xperia míří na výhru 91 320 Kč!

Praha

Udivíme dnes večer opět 14 branek jako v prvních zápasech? Zabojuje Monaco po skvělém výkonu v Anglii? Podívejte se na tipy zkušených sázkařů!

Foto: Sport.cz

Snadný postup Atléti a bitva v Monacu! Tipér xperia míří na 91 320 Kč!

Článek

Atlético doma přivítá Bayer Leverkusen a po výsledku 4:2 pro Atléti nebude podle tipérů dnes příliš co řešit. 98 % tipů míří na výhru domácích s kurzem 1,63:1. V analýze tento tip pak doplňuje Vorech66, který píše: „Atlético letos nepůsobí tak dominantně jako v minulých sezonách, stále má však obrovskou kvalitu a především v domácím prostředí hraje výborně."

Další dvojitá přestřelka, tuší tipér xperia!

Jestli i dnes večer uvidíme závratných 14 branek, to je těžké předpovědět. O čem však podle tipéra s přezdívkou xperia není pochyb, je fakt, že aspoň pět branek při výhrách domácích uvidíme. Sám si jde pro krásnou výhru 91 320 Kč. Monako s Citizens pak podle tipérů zopakují bitvu z prvního zápasu. Oba totiž do mače jdou se shodným kurzem 2,60:1. Monaku pak věří 66 % borců, hosty posílá k výhře 26 % tipů.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.