Hlavní obsah

Čtvrtfinále Tipsport extraligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě jen na TV Tipsport!

Předkolo je za námi a čtvrtfinále odstartují bitvy Sparty s Kometou a Hradce s Litvínovem. Sledujte kompletní program play off v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Čtvrtfinále Tipsport extraligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě jen na TV Tipsport!

Článek

Čtvrtfinálové bitvy začínají pěkně zostra! Sparta přivítá Kometu a domácím věří na postup přes 95 % tipérů v kurzu 1,5:1. Jak v analýze dodává sázkař Juzek135, po dobrém podzimu ztratili „Brňané šmrnc a jsem přesvědčen že na finalistu hokejové Ligy Mistrů stačit nebudou. Už jen fakt, že v Brně se protočilo tuto sezónu nejvíce hráčů ze všech týmu (přes 40), nesvědčí o velké sehranosti manšaftu."

Kromě Sparty s Kometou se rozjíždí i série v Hradci Králové, kam přijíždí Litvínov. Taky v tomto souboji sázkaři výrazně favorizují lépe postavený tým po základní části, a Hradec se tak těší důvěře 97 % tipérů v kurzu 1,53:1. Věří jim i borec s přezdívkou jan123271, který si na svém play off tiketu jde pro výhru 176 460 Kč!

Z předkola do semifinále cesta nevede!

Do boje se pustí i Třinec s Chomutovem a Liberec s Plzní. Podle sázkařů to však bude pro oba vítěze předkola konečná. Jasně totiž favorizují jak Třinec s kurzem 1,30:1, tak i Bílé Tygry, kterým v kurzu 1,16 věří dokonce 99 % tipérů.

Celé play off živě jen na TV Tipsport!

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat živě a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.