Hlavní obsah

Česká repre začne jaro výhrou proti Litvě, věří největší komunita sázkařů!

Po nevydařeném podzimu začínají čeští hráči jaro přátelákem proti Litvě, který by podle sázkařů i bookmakerů měl být jasnou záležitostí. Žádné gólové hody ale nečekejme, tuší tipéři.

Foto: Sport.cz

Česká repre začne jaro výhrou proti Litvě, věří největší komunita sázkařů!

Článek

Ještě před tím, než se o víkendu čeští fotbalisté pustí do jarní části kvalifikace na MS 2018, čeká je ve středu večer přátelák proti Litvě. Vyprodaný stadion v Ústí nad Labem je požene za výhrou, kterou bookmakeři ocenili kurzem 1,25:1 a sázkaři důvěrou plných 99 %.

Vydřená výhra a pár gólů

Jenže utrápené podzimní výkony vůbec nenapovídají tomu, že by to měl být z české strany nějaký gólový koncert. Jak ve své analýze píše tipér s přezdívkou silentpeace89: „Věřím, že vyhrajeme ale bojím se, že to bude opět vydřené. Pod trenérem Jarolímem nepřišlo zásadní zlepšení, ale je to velmi těžké, není z čeho brát."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.