Hlavní obsah

Čeští reprezentanti nedovolí překvapení! Tipér Kladenak10 si jde pro výhru 70 600 Kč!

Jak naskočí po nepovedeném podzimu čeští reprezentanti do kvalifikace o MS 2018? Největší komunita sázkařů nepřipouští překvapení a sázkař Kladenak10 si po měsíci jde pro výhru 70 600 Kč!

Foto: Sport.cz

Čeští reprezentanti nedovolí překvapení! Tipér Kladenak10 si jde pro výhru 70 600 Kč!

Článek

Po všelijakém podzimu mají před sebou čeští fotbalisté těžký úkol. Zkusit ještě zabojovat o postup na šampionát do Ruska ze skupiny C, kde jim s pěti body patří až čtvrtá příčka. V neděli ale nastoupí proti San Marinu, které za čtyři zápasy dalo jediný gól a bez bodu se krčí na chvostu skupiny. Bude tohle zápas, v němž se čeští fotbalisté nastartují k lepším výkonům?

Trpaslík nemá šanci, shodují se sázkaři!Největší komunita sázkařů o úspěchu českých fotbalistů vůbec nepochybuje. Právě v neděli totiž bude platit neoblíbené klišé o povinných třech bodech. Myslí si to i sázkař s přezdívkou Kladenak60, který už skoro měsíc trpělivě čeká na výhru na svém skvěle rozjetém tiketu. Na konci února totiž namixoval dvanáct zápasů a tento kvalifikační víkend očekává i díky úspěchu českých reprezentantů triumfální pečeť na svou výhru 70 600 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.