Hlavní obsah

Semifinále Tipsport extraligy je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Praha

Semifinále play off je tady! Potvrdí Liberec roli favorita, nebo protáhne Chomutov skvělé play off? Předvede Kometa suverénní jízdu i proti Hradci? Sledujte kompletní program play off v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Semifinále Tipsport extraligy je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Jako první si cestu do semifinále proklestila Kometa Brno, která smazala Spartu 4:0 na zápasy. Hned za ní následoval její soupeř z Hradce Králové. Tipéři to vidí naprosto jasně, když přes 90 % tiketů nese výhru našlápnuté Komety v kurzu 1,80:1. Hradec, který sérii odstartuje doma, se těší důvěře necelých deseti procent sázkařů s kurzem 1,37:1.

Bílí Tygři míří do dalšího finále!

Také druhá série má jednoznačného favorita, když obhájcům trofeje z Liberce věří přes 85 % tipérů v kurzu 1,20:1. Jak ale v analýze podotýká tipér winwinwin „Liberec měl docela potíže s velmi unavenou Plzní" oproti Pirátům, kteří se zvedli ze stavu 0:2 v předkole, aby ve čtvrtfinále senzačně vyprovodili favorizované třinecké Oceláře.

Celé play off živě jen na TV Tipsport!

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat živě a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.