Hlavní obsah

Tři remízy v české lize? Tipér GastonInspired si vystřelil výhru 191 925 Kč!

Hned pětkrát se o víkendu v české lize dělily body a tři remízové mače se na tiket nebál poslat tipér s přezdívkou GanstoInspired. Naopak po výhrách domácích týmů šel jeho kolega, který si za víkend připsal přes půl miliónu korun!

Foto: Sport.cz

Tři remízy v české lize? Tipér GastonInspired si vystřelil výhru 191 925 Kč!

Článek

Tentokrát to bylo v české lize remízové kolo, které na závěr korunovalo skóre 1:1 v derby. Tušil to i tipér s přezdívkou GastonInspired, který na svůj tiket poslal dvakrát remízu a k tomu přidal neprohru Slovácka v Jihlavě. Jízdu za triumfem odstartovala bezgólová plichta Jablonce v Mladé Boleslavi. Bez gólu se rozešla i zmíněná Jihlava se Slováckem. Jedině v Plzni se fanoušci dočkali pořádného nerváku, když tři ze čtyř gólů padly až v posledních osmi minutách. Nakonec se ale skóre zastavilo na 2:2 a tipér GastonInspired se tak radoval z krásné výhry 191 925 Kč!

Půl miliónu na dvou tiketech!

Jeho kolega Donzajda se pak o víkendu taky pořádně činil. Kromě dvou basketbalových úspěchů si totiž posvítil na dvou fotbalových tiketech vždy na dvě výhry domácích týmů. V sobotu se podíval do Anglie, kde Leicester i Aston Villa splnily svůj úkol a vystřelily 241 200 Kč. V neděli pak jeho víkend vylepšilo Nantes a Bröndby, které mu přinesly 224 000 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.