Hlavní obsah

Daruj plazmu a získej pro svůj tým 55 tisíc

Nové odběrové centrum krevní plazmy Plasma place přímo u stanice metra Anděl. Získáte finanční náhradu ve výši až 1100 korun měsíčně. Svým skutkem přispějete k záchraně lidských životů. Jste navíc sehraný sportovní tým? Tak si přijďte pro 55 tisíc.

Foto: Sport.cz

Jan Piskáček z HC Praha fandí projektu Srdcerváči

Článek
Fotogalerie

Pokud chcete udělat dobrý skutek, a vyberete si darování krevní plazmy, můžete si být jistí, že jste zvolili správně. V Plasma place navíc můžete darovat dvakrát, pokud se vzdáte finanční náhrady ve prospěch projektu Srdcerváči, který podporuje handicapované osoby," vysvětlila Michaela Kubová, ředitelka Plasma Place s.r.o.

V Plasma place nyní připravili motivační program pro sportovní týmy. Jste sehraná parta? Dokážete se nadchnout pro společnou a dobrou věc? Pak neváhejte, spojte síly, udělejte dobrý skutek a získejte odměnu až 55 tisíc korun. Přihlaste se do soutěže mezi sportovními družstvy o příspěvek na vámi zvolenou aktivitu nebo vybavení. „Všichni dárci prochází pravidelnou zdravotní kontrolou, mají tak kromě dobrého pocitu ze svého skutku i velmi dobrý přehled o svém aktuálním zdravotním stavu, což je jistě nezanedbatelná přidaná hodnota," uvedla Kubová. Bližší informace k odběru i k podobě a fungování centra Plasma Place najdete na www.plasmaplace.cz

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.