Hlavní obsah

Kdo půjde do čela tabulky? Vsaďte si a sledujte celé kolo fotbalové ligy živě na TV Tipsport!

Vyšlápne si Karviná na Slavii? Protáhne Brno sérii remíz i na Letné? TV Tipsport vám opět jako jediná sportovní televize přináší kompletní porci všech zápasů. Vsaďte si a vychutnejte si přímé přenosy z ligových trávníků.

Foto: Sport.cz

Kdo půjde do čela tabulky? Vsaďte si a sledujte celé kolo fotbalové ligy živě na TV Tipsport!

Článek

Po vyhecovaném derby čeká Slavii cesta do Karviné, odkud se body nevozí příliš snadno. Jenže Slezané mají za sebou dvě porážky, a tak se přes 95 % tipérů kloní na stranu sešívaných v kurzu 1,70:1. Jejich přímý soupeř v bitvě o titul jede tentokrát do Hradce Králové. Viktoriáni jsou také jasným favoritem svého mače, když na ně sází drtivých 98 % tipérů v kurzu 1,60:1.

Oba souboje pak má na tiketu tipér s přezdívkou 252460, který naložil na osm zápasů rovných deset tisíc korun a už jen úspěch obou týmů ze špičky tabulky ho dělí od výhry 48 000 Kč.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.