Hlavní obsah

Čtvrtfinále Ligy mistrů je tady a tipér dreamer1489 míří na 176 970 Kč!

Pořádně zostra odstartuje v úterý večer čtvrtfinále letošní Ligy mistrů. Juventus s Barcou se totiž potkají v souboji, který mnozí považují za předčasné finále. Ve druhém mači pak fotbalisté Borussie Dortmund přivítají rozjeté Monako.

Foto: Sport.cz

Čtvrtfinále Ligy mistrů je tady a tipér dreamer1489 míří na 176 970 Kč!

Článek

Po čtvrtfinálovém losu měli tipéři i experti jasno. Hned ze dvou soubojů by už před startem celé Ligy mistrů byla jasná finálová dvojice. Prvním z nich bude bitva Juventusu s Barcelonou. Blaugranas přijíždějí po zázračném obratu proti PSG do Itálie s důvěrou čtvrtiny sázkařů v kurzu 2,70:1. Naopak domácímu Juventusu věří plných 67 % tipérů v kurzu 2,60:1.

Dortmund vítězem přestřelky? Tipér dreamer1489 si jde pro 176 tisíc!Ve druhém mači pak zažijí na vlastní kůži princové z Monaka peklo ve vyprodaném Signal Iduna Parku. Lídry francouzské ligy má na tiketu patnáct procent tipérů s kurzem 4,60:1. Domácím vosám pak věří 78 % sázkařů v kurzu 1,64:1. Jejich triumf v zápase, kde padnou alespoň dvě branky, má na tiketu dreamer1489. Přidal také alespoň tři góly v Turíně a jde si pro celkovou výhru 176 970 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.