Hlavní obsah

Bílí Tygři, nebo Kometa? Sledujte finále Tipsport extraligy živě na TV Tipsport!

Bitva dvou nejlepších týmů letošní Tipsport extraligy je tady! Potvrdí Kometa své předsezónní ambice, nebo titul obhájí Liberec? Sledujte kompletní program play off v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Bílí Tygři, nebo Kometa? Sledujte finále Tipsport extraligy živě na TV Tipsport!

Článek

Tým z jiné galaxie. Kometa, která si v pohodě doletí pro titul. All Star Team. Měla to být jednoduchá jízda, která se však na přelomu roku povážlivě zadrhla. Se začátkem play off ale brněnská jízda opět válcuje soupeře a jak v analýze dodává tipér s přezdívkou vasekp: „Přestože Liberec v předchozích dvou sériích nastřílel více branek než jejich soupeř ve finále, tak proti obětavé brněnské obraně a brankáři už tak úspěšný nebude.

Obhájí Liberec titul? Bude to pořádná fuška!

Proti Kometě Brno stojí obhájce loňské trofeje Liberec. Bílí Tygři si šli celý rok vytrvale za svým cílem, a i když v play off nedominují jako loni, tak po obhajobě Prezidentské trofeje si oprávněně dělají zálusk i na obhajobu titulu mistra Tipsport extraligy. Tipér s přezdívkou 84825145 vidí cestu za titulem jasně: „Klíčové bude, aby se liberečtí jakožto tým hrající hokej nenechali vyprovokovat a ustáli tlak, který bude přicházet ze všech stran."

Celé play off živě jen na TV Tipsport!

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat živě a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.