Hlavní obsah

Tipér Fragilissimo sází dnes večer v Mnichově na Real a jde si pro 307 830 Kč!

Aktualizováno

Dnes nás čeká druhé předčasné finále, které bude hodně napjatě sledovat sázkař Fragilissimo, kterého pouze triumf Realu dělí od famózní výhry 307 380 Kč!

Foto: Sport.cz

Tipér Fragilissimo sází dnes večer v Mnichově na Real a jde si pro 307 830 Kč!

Článek

Dnes začneme méně sledovaným mačem, Atlético Madrid – Leicester City. Drtivá většina sázkařů ukončuje pohádkovou pouť Lišek Ligou mistrů, když přes 95 % tipů míří na večerní výhru domácích Atléti v kurzu 1,27:1.

Bitva titánů pro Real, věří tipér Fragilissimo!

Většina fotbalových fandů se pak těší na další předčasné finále, když do Mnichova přijede Real Madrid. Domácím sice v kurzu 1,78:1 věří dvě třetiny sázkařů, jenže zároveň mají všichni v paměti semifinále 2014, kdy si Real vezl z Mnichova výhru 4:0. Tomu by se vůbec nebránil tipér Fragilissimo, kterému už svítí na tiketu čtyři úspěšné zásahy z NHL a jenom výhra Realu dnes večer ho dělí od krásné výhry 307 830 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.