Hlavní obsah

Čtyři remízy za jeden večer? Tipér leos1 kasíroval v NHL 90 455 Kč!

Zatímco v Tipsport extralize už je po boji a Kometa slaví, v NHL jsou bitvy o Stanley Cup v plném proudu! Podívejte se na nejpovedenější hokejové trefy největší komunity sázkařů!

Foto: Sport.cz

Čtyři remízy za jeden večer? Tipér leos1 kasíroval v NHL 90 455 Kč!

Článek

Hned v prvním kole play off se ukázalo kouzlo Stanley Cupu. Minnesota Wild na pokraji vyřazení, naopak Nashville Predators na vlně euforie. Jak na to zareagovala největší komunita sázkařů? Famózně! Posuďte sami: Tipér leos1 si v úterý zkušeně počkal na třetí zápasy a ve všech přesně odhadl plichtu po šedesáti minutách! Čtyři přesné tipy a krásná výhra 90 445 Kč je doma!

Šest kanonýrů vystřelilo padesát tisíc za pár korun!

Úterní ráno si pohlídal i jeho kolega s přezdívkou xmacs, který ale šel po střelcích. Po jednom kanonýrovi na každé straně poslal do hry v zápasech Toronta s Washingtonem a Bostonu s Ottawou. Přidal ještě Filipa Forsberga a Seana Monahana a za pouhých 25 Kč se raduje z krásné výhry 49 094 Kč.

Úplně opačně na to šel ROLEXX, známý ranař Tiket arény. Ten věřil Ovečkinovi a spol., že ve čtvrtek ráno vyrovnají sérii s Torontem tolik, že na ně naložil úctyhodných 165 000 Kč. Capitals v Kanadě nezklamali a triumfální výhra 285 450 Kč je na světě!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.